JetBrains licencek árváltozása

Drágulnak a JetBrains licencek

Szeretnénk tájékoztatni Önöket a JetBrains előfizetési árak közelgő változásairól, amelyek 2022. október 1-jén lépnek hatályba.

Érdemes megemlíteni, hogy az előfizetések 7 évvel ezelőtti bevezetése óta a JetBrains most először emeli az IDE-k, a .NET Tools és az All Products Pack árait. Mindezt úgy, hogy közben több új terméket vezettek be, amelyek az All Products Pack csomagban felár nélkül szerepeltek.

A mostani árváltozás az összes IDE-t, a .NET Tools-t, a dotUltimate-ot, a Code With Me Premiumot és az All Products Packot érinti.

Speciális átmeneti ajánlat: Előrefizetés az aktuális áron több mint egy évre

Még a drágulás előtt a JetBrains egy speciális lehetőséget biztosít az ügyfelei számára átmenetileg módosítva a maximálisan megengedett megújítási időszakot. Mind az új, mind a meglévő ügyfelek 2022. július 1-től 2022. szeptember 30-ig még a jelenlegi árakon több évre előre kifizethetik előfizetéseiket. A kereskedelmi ügyfelek 2 éves előfizetést, a magánügyfelek pedig 3 éves előfizetést vásárolhatnak ilyen módon.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák