JetBrains JavaScript Day 2022 november 10.-én

JetBrains JavaScript Day 2022 - Ingyenes online JavaScript esemény

A JetBrains által szervezett JavaScript Day egy ingyenes online esemény melynek legfőbb fókusza maga a  JavaScript. Az idei, november 10.-ei eseményen neves szakértők beszélnek majd olyan témákról, mint a JavaScript, a React, az Angular, a nyílt forráskód.

Az esemény egy remek alkalom, hogy értesüljön a legújabb trendekről, és bővítse ismereteit a JavaScript jelenéről és jövőjéről.

A prezentációkat élőben fogják majd közvetíteni a YouTube -on. Azonban azoknak sem kell aggódni akik nem tudják majd élőben megtekinteni a prezentációkat, hiszen az eseményt követően az összes előadás elérhető lesz felvételről is.

Amennyiben lemaradt a tavalyi JavaScript Day-ről itt tudja megnézni a 2021-es prezentációkat, hogy jobb elképzelése legyen az eseményről, annak formátumáról és tematikájáról.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák