JetBrains Intellij IDEA online konferencia február 25-26

20 éves a JetBrains Intellij IDEA

Idén februárban, pontosabban február végén lesz 20 éves a JetBrains első és egyben legfőbb terméke és zászlóshajója az Intellij IDEA. Most pedig átadnánk a szót magának a gyártónak:

„2001-ben az IntelliJ IDEA abból azzal a céllal született, hogy produktívabbá és élvezetesebbé tegye a fejlesztést. 2021-ben az IntelliJ IDEA-t több mint 4M fejlesztő szereti és használja nap mint nap a világ minden pontján!

Ma pedig szeretnénk hatalmas köszönetet mondani csodálatos felhasználóinknak. Az IntelliJ IDEA nem tartana ott, ahol ma van, nélkületek és az értékes visszajelzéseitek nélkül!

Köszönjük, hogy velünk voltál, és ünnepeljük együtt ezt a mérföldkövet!”

A fentebb említett ünneplés pontos része lesz a február 25-26-án megrendezésre kerülő virtuális Intellij IDEA Konferencia, melyen felszólalnak az IntelliJ IDEA alkotói, bemutatják a termék friss ütemtervét (roadmap-jét), valamint termékszakértők osztanak meg hasznos tippeket és praktikákat melyekkel az Intellij IDEA-val fejlesztők még boldogabbá és produktívabbakká válhatnak.

Amennyiben az időpont nem megfelelő Önnek akkor is érdemes lehet regisztrálni a fenti linken, mert így elérhető lesz a konferencia teljes anyaga felvételről. Továbbá fenti linkre azért is érdemes rákattintani, mert több érdekes információt is tartalmaz az IDEA múltjáról és jelenjéről.

Ön még nem ismeri a JetBrains Intellij IDEA-t?

JetBrains Intellij IDEA - Röviden

Az IntelliJ IDEA a JetBrains díjnyertes Java fejlesztői környezete, mely a benne található intelligens szerkesztővel, kódelemzővel és kifinomult újratervezési (refactoring) eljárásokkal számos programnyelvet, keretrendszert és technológiát támogat. A forráskód indexálása után az IntelliJ IDEA gyorsan és intelligensen képes javaslatokat tenni a kód fejlesztéséhez. Többek között olyan eszközök segítik a fejlesztők munkáját, mint az instant és okos kódkiegészítés, menet közbeni kódanalízis vagy a megbízható refactoring.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák