JetBrains AppCode 2022.3 lesz az utolsó kiadás a termékből

A 2022.3 lesz a JetBrains AppCode utolsó verziója

Megjelent az AppCode 2022.3-as verziója mely már kompatibilis a macOS 13-mal és az Xcode 14.2-vel, több átalakítási képességet biztosít a Swift számára, lehetővé teszi a nyelvi injekciókat, és új megközelítést kínál a beállítások szinkronizálásához.

Azonban a 2022.3-as verzióval a JetBrains meg is szünteti ezt a terméket. Egészen pontosan 2022. december 14-től már nem vásárolhatóak új előfizetések, és nem lehet megújítani a meglévő előfizetéseket. Minden aktív előfizetés fallback licencet kap a 2022.3-as verzióra.

A gyártó 2023. december 31-ig továbbra is biztosítja a technikai támogatást, szükség esetén kiadnak biztonsági frissítéseket valamint olyan frissítéseket is terveznek, amelyek kifejezetten az Xcode 14 kompatibilitási problémáit kezelik.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák