Itt a RAD Studio, Delphi és C++ Builder 10.3.3-as frissítése

Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.3

Örömmel mutatjuk be a RAD Studio 10.3-as verziójának már nagyon várt harmadik frissítését, azaz a 10.3.3-at. Ezzel a Delphi, a C ++ Builder és a RAD Studio 10.3.3-a verziója mostantól elérhető minden aktív követéssel rendelkező előfizető számára.

A most megjelenő harmadik kiadással a fejlesztők egyrészt célba vehetik a Google Play Áruházat a FireMonkey Delphi alkalmazásaik 64 bites verzióival, továbbá egyszerűsíthetik multi-tier alkalmazásfejlesztést és a RAD Server telepítését egy előre elkészített Docker képfájl segítségével, valamint C ++ és Delphi alkalmazásokat készíthetnek iOS 13-ra vagy Delphi alkalmazásokat fejleszthetnek MacOS Catalina-ra. Továbbá, a fejlesztők több mint 70 rendszerhez, adatforráshoz tudnak kapcsolódni, hiszen mostantól az Enterprise és Architect kiadásokhoz ingyen jár az Enterprise Connector előfizetési licence.

A RAD Studio 10.3 3. kiadása komoly hangsúlyt fektet a minőség javításra. Az új verzióban több mint 370 vevői igényre reagáltunk, elsősorban olyan területeket érintve, mint az App Tethering, a FireMonkey mobil platformok, a C ++ fordító és toolchain, az IDE válaszkészsége és még sok-sok más. Olvasson tovább a résztelekért!

A 10.3.3-as próba verziók most már elérhetők, és a frissített termék „build”-ek már elérhetők az online áruházban. Az Update Subscription előfizetéssel rendelkező felhasználók a meglévő licencük segítségével letölthetik és telepíthetik a RAD Studio 10.3.3-at. Minden ilyen felhasználnak az Embarcadero rendszere már küldött egy értesítő emailt a szükséges letöltési linkekkel.

Kipróbálná az új verziót?

Regisztrált felhasználók az alábbi linkeken tölthetik le az installer-eket:
RAD Studio //  Delphi Rio // C++ Builder Rio

Újdonságok a RAD Studio 10.3.3-ban:

  • Delphi Android 64-bit támogatás
  • iOS 13 és macOS Catalina támogatás
  • RAD Server Docker Deployment
  • Ajándék Enterprise Connectors az Enterprise és Architect kiadásokhoz
  • Firebase push notification támogatás a FireMonkey csomagba Android alkalmazásokhoz
  • FmxLinux bundling Delphivel, és RAD Studioval a Linux Client Application támogatásához
  • Minőség és Teljesítmény Fejlesztések
  • És sok más

További részletes leírás az újdonságokról a gyártó hivatalos Blog-ján

Delphi szoftver vásárlás

Amennyiben Delphi-t vagy valamilyen másik Embarcadero szoftvert szeretne vásárolni forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero egyetlen hivatalos magyar partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop