Hamarosan itt a várva-várt RAD Studio 12 Yukon. Érdemes kihasználni az aktuális akciót!

Már csak egy picit kell várni a RAD Studio 12-re!

Több információmorzsa is elérhető már azzal kapcsolatban, hogy mi várható az új Yukon névre keresztelt verzióban (például itt és itt lehet erről olvasni angol nyelven)

Következő lépésként érdemes lehet feliratkozni a közelgő “See What’s Coming in the Next RAD Studio 12” webinárra melyben többek között Marco Cantu és David Millington mutata majd be, hogy mik lesznek az új verzió újdonságai.

Szerezze be AKCIÓS áron az új verziót!

Amennyiben van elő, aktív előfizetése, amint elérhető lesz az új 12-es verzió Önnek semmi más dolga nem lesz mint letölteni az új verziót!

Viszont ha nincs aktív előfizetése akkor érdemes most kedvezményes áron beszerezni a jelenlegi 11.3-as verziót, így a megjelenést követően Ön is hozzá fog férni az új verzióhoz. (Ráadásul, elkerülheti az esetleg áremelkedés hatását is, bár erről nincs még hivatalos információ).

A most elérhető kedvezményes ajánlat pedig igencsak vonzó. Amennyiben november 10 előtt vásárol új Delphi, C++Builder vagy RAD Stúdió licence-t az alábbi kedvezmények érvényesek Önre:

  • Professional kiadások esetében 25% kedvezmény
  • Enterprise és Architect kiadások esetében 30% kedvezmény

Kérjen ajánlatot még ma!

Ez az akció is 2023 november 10-ig van érvényben!

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.