DELPHICON 2020 - online Delphi rendezvény

Globális, ingyenes Delphi-konferencia

November 17 és 19 között az Embarcadero (a Delphi gyártójának) szervezésében megrendezésre kerül az első DELPHICON, azaz egy globális, kizárólag csak a Delphinek szentelt ingyenes, online rendezvény. Ez a rendezvény abban fog különbözni az eddig szervezett CodeRage rendezvényektől, hogy itt tényleg kizárólag csak a Delphi-ről lesz szó.

Hagyományos és interaktív előadások, kérdezz-felelek és egy sor érdekesség három napig, minden nap 09.00-től 13.00-ig (CST időzóna, azaz magyar idő szerint 16.00-20.00 között). És mindez teljesen ingyen. Regisztráljon most!

FRISSÍTÉS (2020.11.25): Akinek nem volt lehetősége élőbe meghallgatni a konferencia előadásait most megteheti ezt felvételről az alábbi linken.

Delphi szoftver vásárlás

Ha Delphi-t keres, vagy felkeltette érdeklődését valamelyik másik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero hivatalos magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Delphi szoftverét kedvezményes áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop