Letölthető a Delphi és C++Builder Community Edition 10.4.2

Megjelent a legújabb verzió a Delphi és a C++Builder ingyenes verziójából

Nemrég megjelent az ingyenes Delphi és a C++Builder, Community Edition legfrissebb, 10.4.2-es verziója. Az ingyenes (és amúgy teljes körű funkcionalitással rendelkező) Community Edition kiadások célja, hogy segítsék az adott programozási nyelvek megismerését és a velük történő programozás kipróbálását.

Fontos megjegyezni, hogy a Community Edition kiadások elsősorban tanulók, és hobbi programozók számára készültek. Mielőtt letöltené az Önnek megfelelő Community Editiont [Delphi 10.4.2 CE vagy C++Builder 10.4.2 CE], mindenképpen érdemes elolvasni, hogy milyen korlátozások érvényesek rájuk.

A Community Edition magánszemélyeknek és 5 fejlesztőnél kevesebbet alkalmazó szervezeteknek ingyenes. Ezen személyeknek és szervezeteknek évi 5000 USD-nél kevesebb bevétele kell hogy legyen. Ezek a termékek egy éves időszakos, és korlátozott kereskedelni licencel rendelkeznek. Ha nem biztos benne, hogy igénybe veheti a Commercial Edition-t, akkor kezdjen az ingyenes próbaverzióval, vagy olvassa át, a Community Edition License FAQ-t. Ha még ezek után sem biztos benne, hogy jogosult-e a Community Edition használatára, kérjük, inkább forduljon kérdésével kollégáinkhoz, mert az Embarcadero igen komolyan veszi a szoftvereivel való visszaélést.

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.