Delphi akciók rövid és hosszú távra

Rövidtávra tervez? Ez az Ön akciója!

Ha inkább csak 1 éves licence-ben gondolkodik, arra is van egy ajánlatunk. Amennyiben szeptember vége előtt vásárol új Delphi, C++Builder vagy RAD Stúdió licence-t az alábbi kedvezmények érvényesek Önre:

  • Professional kiadások esetében 25% kedvezmény
  • Enterprise és Architect kiadások esetében 30% kedvezmény

Hasonlítsa össze, hogy Önnek melyik akció a megfelelőbb (ez vagy a fentebb részletezett 20% + 1 extra év támogatás) és kérjen ajánlatot még ma!

Ez az akció 2023 november 10-ig meg lett hosszabbítva!

Tudja le a Delphi, C++Builder vagy RAD Studió licenceket két évre kedvezményes áron!

Most 20%-os kedvezménnyel szerezheti be a Delphi, a RAD Studio és a C++Builder licenceit, ráadásul a szokásos 12 hónapos követés mellé most további 12 hónap követést kap ajándékba. Ez azt jelenti, hogy a hamarosan megjelenő 12-es kiadást is ingyen töltheti majd le. (Ráadásul a 11.3-as verziók megvásárlása lehetőséget biztosít a RAD Studio 12 Beta programban való résztvételre).

Ez a konstrukció (20% kedvezmény plusz az extra 12 hónap követés) összesen akár 36% kedvezményt is jelenthet!

Az akció 2023 szeptember 30-ig van érvényben!

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.