Augusztustól változik a JetBrains ReSharper licencelése

Több .NET JetBrains eszköz kevesebbért

2020 augusztustól számottevően változik a JetBrains ReSharper, ReSharper C++, ReSharper Ultimate és a Rider licencelése. A JetBrains célja a változtatással, hogy egy csomagba egyesítsék a .NET fejlesztők számára hasznos alkalmazásokat. Az új .NET-es csomag két Visual Studio extension-t (ReSharper és ReSharper C++), egy IDE-t (Rider), profiler-eket (dotMemory és dotTrace) és és egy lefedettségi eszközt (dotCover) fog tartalmazni. Eddig ezek mind különálló termékek voltak, különböző licencelési modelekkel. Mostantól viszont ezek a termékek egy egységes és egyszerűsített eszközcsomagként (dotUltimate) is megrendelhetők, ráadásul igen kedvező áron.

A változások a 2020.2 kiadással együtt lépnek majd hatályba, amelyet jelen állás szerint augusztus 4-re terveznek.

Augusztustól ezek a licencek lesznek elérhetők:

  • ReSharper (ebben benne lesz a ReSharper és ReSharper C++)
  • Rider
  • dotUltimate megjelenítése (hozzáférést biztosít a ReSharper, ReSharper C++, Rider, dotMemory, dotTrace, dotCover termékekhez)

És az alábbi licencelési módok változnak vagy szűnnek meg:

  • Többé nem érhető el külön licenceként ReSharper C++ és a ReSharper Ultimate vagy a ReSharper Ultimate + Rider licence-csomag.
  • A dotUltimate licence ugyanazt fogja tartalmazni mint az eddigi ReSharper Ultimate + Rider licence-csomag, de annyiba fog kerülni, mint eddig a ReSharper Ultimate önnmagában.
  • dotUltimate megjelenítése (hozzáférést biztosít a ReSharper, ReSharper C++, Rider, dotMemory, dotTrace, dotCover termékekhez).
  • A ReSharper jelenlegi licenctulajdonosai mostantól automatikusan hozzáférhetnek a ReSharper C++ -hoz, és fordítva.

JetBrains szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy a gyártótól venné meg teljes áron, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop