Delphi, RAD Studio és C++Builder akciók nyár végéig

InterBase Server és UltraEdit ajándékba RAD Studio, Delphi és C++Builder licencek mellé

Ezúttal egy speciális ajánlattal rukkolt elő az Embarcadero a RAD Studio versenyelőnyének további növelésére:

  • Amennyiben most vásárol Delphi, C++Builder vagy a RAD Studio 11.1.5 Alexandria Enterprise kiadást ajándékba megkapja az UltraEdit (beleértve az UltraCompare-t is) szoftvert valamint az InterBase Servert 25 felhasználó számára. Ennek a két terméknek a listaára több mint 3000 euró, most azonban ezeket ingyen megkapja a licence mellé!

vagy

  • Ha most vásárol Delphi, C++Builder vagy a RAD Studio 11.1.5 Alexandria Architect kiadást ajándékba megkapja az UltraEdit All Access-t valamint az InterBase Server kiadást 50 felhasználó számára. Ez több mint 7000 euró értékű extrát jelent!

Az akció 2022 szeptember 30-ig meghosszabbítva!

Mi az az UltraEdit?

Az UltraEdit egy többszörösen díjnyertes, nagy teljesítményű, rugalmas és nagymértékben konfigurálható szerkesztőeszköz, amelyet a nagyon nagy méretű fájlok egyszerű kezelésére terveztek és amelynek több mint 4 millió felhasználója van világszerte.

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.