Delphi Black Friday Akció: -35% és még sok más

35% kedvezmény minden termékre

Az Embarcadero az eddigi akciókra most rátett még egy lapáttal! Vagy mondhatjuk úgy is, hogy idén korábban jött a Black Friday. November végéig 35% kedvezménnyel lehet vásárolni bármilyen termékből (Delphi, RAD Studio és C++Builder) bármilyen kiadást! Ez most tényleg egy rendkívüli alkalom, hogy beszerezze az új 10.4.1-es verziót (A 10.4.1-es verzióról itt írtunk bővebben), függetlenül attól, hogy új licence vásárlásáról van szó, vagy egy régi verzióról való upgrade-ről. Amennyiben RAD Studio Architect vásárláson gondolkodik, akkor viszont érdemes lehet tovább olvasnia, mert van egy még jobb ajánlatunk!
Az akció más akciókkal nem összevonható! 
Az akció november 30-ig tart!

Architect kiadás Enterprise áráért

Év végéig Enterprise kiadás áráért vásárolhatja meg az Architect kiadást mindhárom termékből. Az akció csak Named user, network named, és concurrent licencek esetében érvényes (megújítások, vagy oktatási licencek esetében nem).
Az Architect kiadás ideális azoknak a fejlesztőknek, akik többszintű megoldásokkal dolgoznak, JavaScript-es web klienseket fejlesztenek, tesztelni szeretnék az alkalmazásaikat, illetve törekednek arra, hogy a csatlakoztatott alkalmazás-adatbázisaik könnyen kezelhetőek és biztonságosak legyenek.
Az Architect kiadás az alábbi fejlesztőeszközöket tartalmazza: Sencha ExtJS Professional licenc, InterBase ToGo mobil telepítési licenc, RAD Server multi-site központi telepítési licenc, AquaData Studio licenc, FmxLinux csomag, Egyéves term key a Ranorex Studio-hoz
* Az ajánlat más ajánlatokkal nem összevonható
** Az első 12 hónapot követően az Architect kiadás megújítási díja lesz érvényben.

Az akció december 31-ig tart!

Ajándék webkomponens Enterprise/Architect kiadásokhoz

Ugyancsak év végéig minden Enterprise vagy Architect kiadást vásárlásakor választhat egy webkomponenst ajándékba.
  • Az IntraWeb lehetővé teszi, hogy egy asztali alkalmazáshoz hasonlóan fejlesszen, de szabványos HTML-ként és JavaScript-ként telepítse a kész alkalmazást az internetre, pluginok felhasználása nélkül.
  • A TMS Web Core egy hatékony keretrendszer modern webalkalmazások létrehozásához a RAD Studio-ban.
  • Az UniGui segítségével a RAD Studio fejlesztők egyedi vizuális komponensek segítségével hozzhatnak létre, tervezzhetnek és tesztelhetnek webalkalmazásokat az IDE-ben.
Az akció más akciókkal nem összevonható! 

Az akció december 31-ig tart!

RAD Studio 10.4 újdonságai

Az új 10.4-es verzió újdonságairól itt írtunk bővebben.

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop