Változatos Arcserve akciók 2021 március 31-ig

Március 26-ig összesen négy különböző akció közül választhatnak Arcserve ügyfeleink:

  • egyet fizet kettőt kap (Arcserve 9000-es sorozatból)
  • ajándék Arcserve off-site biztonsági mentés
  • versenytárs kiváltás 50%-os kedvezménnyel
  • késleltetett fizetési akció

Arcserve 9000 By-one-get-one! Azaz két termék egy áráért

Amennyiben most vásárol bármilyen Arcserve 9000-es sorozatú Appliance-t (ez alól csak a 9012 és a 9024 sorozat kivétel)egy második ugyanolyat kap ajándékba. Az egyetlen feltétel, hogy minimum három éves Gold vagy annál magasabb szintű támogatást kell választani a termék mellé.

Ez az akció egy komoly segítség ahhoz, hogy az Ön cége megvalósíthassa az Arcserve által propagált 3-2-1 elvet. Azaz, hogy a maximális biztonság fenntartásához érdemes minden fontos adatot 3 példányban őrizni (az eredeti és két további back-up), 2 adathordozón (disk, szalag, stb..) és ezek közül 1-et off-site (azaz vagy felhőben vagy egy biztonságos adattárolón). 

Ingyenes Arcserve off-site back-up

Vásároljon egy Sophos által védett Arcserve Appliance-t és off-site, felhőben futó Arcserve Cloud Hybrid szolgáltatást kap ajándékba.

VAGY

Vásároljon Sophos által védett Arcserve Cloud Hybrid szolgáltatást és ingyen Arcserve UDP backup szoftvert kap ajándékba.

Versenytárs kiváltás 50%-os kedvezménnyel

Versenytárs gyártók (VEEAM, Veritas, Zerto) termékeinek Arcserve termékkel való kiváltása esetén a termék árából a gyártó 50% kedvezményt biztosít.

Védekezzen most, fizessen később

A jelenlegi pandémiás helyzetben a legtöbb cég számára a Cashflow kérdése egy igen érzékeny pont. Azonban az adatbiztonság kérdése viszont aktuálisabb mint valaha. Ezt a konflktust szeretné az Arcserve enyhíteni azzal, hogy késleltetett kifizetési opciót kínál a megvásárolt termékekre (egy hitelező cég közbeiktatásával).

Mind a négy akció március 26-ig tart!

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák