Újra van kedvezményes Upgrade lehetőség

Néhány napja jött a hír az Embarcadero-tól, hogy hosszú, 2 éves kihagyás után most ismét lesz kedvezményes Upgrade lehetőség a régi, maintenance-el nem rendelkező ügyfelek számára.

Az akció lényege, hogy amennyiben valaki igazolni tudja, hogy régi Embarcadero ügyfél, akkor attól függetlenül, hogy mennyi ideje nem volt megújítva a licence most kedvezményesen, akár 35%-al olcsóbban válthat a termék (Delphi, RAD Studio, C++Builder) új 10.4-es verziójára.

Ráadásul, ha most él az akciós upgrade lehetőségével ajándékba megkapja a gyártótól az Enterprise Component Pack-ot is, mellyel a 10.4-es verzió felhasználói élményét tovább fokozhatja. A csomag többek között az alábbi szoftvereket tartalmazza: WinSoft Component Pack, DelphiParser Conversion Components Suite, IPWorks WebSockets 2020 Delphi Edition. A teljes szoftverlista itt tekinthető meg. Ez az ajándék csak az Enteprise és az Architect kiadások megvásárlása esetében áll fenn.

Az akció augusztus 10-től egészen szeptember 30-ig érvényben van.

Az akció más akciókkal nem összevonható!

A további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

RAD Studio 10.4 újdonságai

Az új 10.4-es verzió újdonságairól itt írtunk bővebben.

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop