Októberi-Novemberi Delphi akció

15-20% kedvezmény a fő termékekre

Halloween közeledtével ismét kedvezményesebb áron vásárolhatók meg a Delphi, RAD Studio és C++Builder termékek. Ráadásul nálunk az általános (globális) akciós árnál is kedvezőbb áron szerezhetik be a legújabb 10.4.1-es verziót! A 10.4.1-es verzióról itt írtunk bővebben.

Amennyiben az akció időtartama alatt vásárol a Ker-Soft-nál Delphi, RAD Studio vagy C++Builder terméket:

  • Professional kiadás esetében 15% kedvezményt,
  • Enterprise vagy Architect kiadás esetében pedig 20% kedvezményt

kap a termékek listaárából.

Az akció október 31-ig tart!

A nagy érdeklődésre való tekintettel az akció november 30-ig meghosszabbítva!

Ext JS Pro licence ajándékba

Ha most vásárol RAD Studio-t a gyártó megajándékozza egy INGYENES Ext JS Pro licenccel a még hatékonyabb webfejlesztéshez. Az ajánlat RAD Studio 10.4 Sydney – Professional, Enterprise vagy Architect kiadások megvásárlása esetén érvényes.

Készítsen gazdag funkcionalitással rendelkező, cross-platform webalkalmazásokat asztali számítógépekhez, táblagépekhez és okostelefonokhoz. Használja ki az Ext JS Pro előnyeit és képeségeit!

Az ajánlat november 30-ig érvényes!

RAD Studio 10.4 újdonságai

Az új 10.4-es verzió újdonságairól itt írtunk bővebben.

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop