Pár hét és itt a RAD Studio 11! Készüljön rá kedvezményeinkkel!

10% kedvezmény minden RAD Studio, Delphi ;s C++Builder termékre +2 hónap extra támogatás

Nemsokára érkezik (a gyártó ígérete szerint valamikor Szeptemberben) a RAD Studio 11. Ezzel kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmüket a szeptember 9.-ei webinar-ra amikor is gyártó bepillantást enged az új verzióba és bemutatja annak várható újdonságait. Érdemes regisztrálni, hiszen összesen 3 időpontban (szeptember 9.-én magyar idő szerint 16.00 és 20.00 órától, illetve 10.-én hajnali 1.00-ről is megtekinthető). Regisztráció az alábbi linken.

Továbbá érdemes most vásárolni RAD Studio/Delphi/C++Builder licencet, hiszen most nem csak 10% kedvezménnyel teheti ezt meg, hanem a szokásos 12 hónap helyett most 14 hónap gyártói támogatás jár a termékhez, így gyakorlatilag a RAD Studio 11 megjelenését követő upgrade-t követően is még marad belőle 12-13 hónapnyi támogatás.

Az akció 2021 augusztus 30-ig tart

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.