Júniusi Delphi, C++Builder és RAD Studio akciók!

10% kedvezmény minden Professional, 25% kedvezmény minden Enterprise és Architect kiadásra

Itt a nyár és ennek örömére hosszabb szünet után itt egy újabb remek Embarcadero akció. Ezúttal minden Delphi, C++Builder es RAD Studio Professional licencere 10%, Enterprise és Architect kiadásokra pedig 25% kedvezményt ad a gyártó.

Az akció 2021 június 30-ig van érvényben

"Titkos" InterBase akció

Mivel az adatbázis-megoldások az esetek többségében igen specifikusak, vállalkozás és alkalmazás függőek, így a gyártó most inkább a személyreszabott ajénlatok irányába tapogatózik. Azaz, ahelyett, hogy fix százalékos kedvezményt kínálna, inkább arra ösztönzi az érdeklődőket ,hogy vegyék fel a kapcsolatot a viszoneladókkal (ezesetben velünk a Ker-Soft-al), hogy egyedi, személyreszabott kedvezményes ajénlatot adhassunk Önöknek. Tehát amennyiben InterBase licencek vásárlásn gondolkodik, vegye fel a kapcsolatot velünk!

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.