Évnyitó Delphi Akciók

15% kedvezmény minden termékre (más akciókkal is összevonható!)

Itt nem kell nagyon ragozni a részleteket. Év végéig, minden termék minden kiadására 15% kedvezmény érvényes. Amit viszont érdemes külön is kiemelni, hogy a szokásostól eltérően, ez az akció összevonható a lentebb részletezett Webpack akcióval.

Az akció február 13-ig tart!

Ajándék webkomponens Enterprise/Architect kiadásokhoz

Ugyancsak év végéig minden Enterprise vagy Architect kiadást vásárlásakor választhat egy webkomponenst ajándékba.
  • Az IntraWeb lehetővé teszi, hogy egy asztali alkalmazáshoz hasonlóan fejlesszen, de szabványos HTML-ként és JavaScript-ként telepítse a kész alkalmazást az internetre, pluginok felhasználása nélkül.
  • A TMS Web Core egy hatékony keretrendszer modern webalkalmazások létrehozásához a RAD Studio-ban.
  • Az UniGui segítségével a RAD Studio fejlesztők egyedi vizuális komponensek segítségével hozzhatnak létre, tervezzhetnek és tesztelhetnek webalkalmazásokat az IDE-ben.

Az akció február 13-ig tart!

Ismeri a Delphi-Klubot?

Amennyiben még nem ismeri akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani az általunk működtetett delphi-klub.hu weboldalt melyen a Delphi-vel, valamint az Embarcadero további termékeivel (RAD Studio, C++Builder, Interbase) kapcsolatos hírek, akciók, cikkek, videók és sok már érdekesség is található, magyar és angol nyelven.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.