Webinárium: Delphi és RAD Studio újdonságok, Kódmodernizáció, Szoftver és Adatbiztonság

Hasznos tippek a sikeres szoftverfejlesztéshez 2024-ben

Tisztelt IT vezetők és szakértők!

Szeretettel meghívunk benneteket a 2024. május 15-én, szerdán 11:00 és 12:00 óra között megrendezésre kerülő exkluzív webináriumunkra, melynek fókusza a programozás üzleti és technológiai aspektusainak modern megközelítése.

Mi vár rád a webináriumon?

  • Újdonságok az Embarcadero RAD Studio és Delphi 12.1-ben: Fedezd fel a RAD Studio és a Delphi fejlesztői eszközök legújabb verzióit és annak újdonságait, amelyekkel nem csak hatékonyabbá, de sokkal gördülékenyebbé teheted a munkádat. Daiki Tennó, az ELTE Informatikai Kar oktatója és elismert Delphi szakértő és oktató, bemutatja, hogyan alkalmazhatod az új eszközöket aktuális projektjeidben.
  • A kódmodernizáció csapdái: Sitkei Tamás áttekintést ad arról, hogyan navigálj a kódmodernizáció rejtelmei között. Megismerheted, milyen gyakori buktatókra kell figyelni, és hogyan választhatsz hatékony stratégiát a változó üzleti igényekre.
  • Biztonsági megközelítések: Dr. Vinkovits Márk szoftver- és adatbiztonsági szakértő, aki több mint 10 éve foglalkozik a témával, elmagyarázza, hogy a hacker támadások ellenére hogyan tarthatod biztonságban az alkalmazásaidat. Az előadás során praktikus ötleteket kapsz, amelyek segítségével növelheted rendszereid ellenálló képességét.

Technológia és Regisztráció

Az esemény a Microsoft Teams platformon kerül megrendezésre, így könnyedén csatlakozhatsz bárhonnan. A regisztrációs adatokat bizalmasan kezeljük, és kizárólag az eseménnyel összefüggő kommunikációra használjuk fel.

A webinárium ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az alábbi linken lehet.

Ne hagyj ki egy olyan lehetőséget, amely inspiráló betekintést nyújthat a programozás jövőbeli trendjeibe és új dimenzióit nyithat meg előtted. Várunk szeretettel!

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák