Megjelent a Unity 2019.3

Megjelent a Unity – a világ egyik vezető videojáték-motorjának – újabb frissítése a 2019.3-as verzió. Ez a kiadás vadonatúj szerkesztő felületet, új Input rendszert, fizikával kapcsolatos frissítéseket, gyorsabb szerkesztőbe épített iterációs időt és egy sor másik fejlesztést tartalmaz. Ezenkívül a High Definition Render Pipeline (HDRP) és sok 2D-csomag is ellenőrzésre került 2019.3 verzió vonatkoztatásában.

Függetlenül attól, hogy Ön játékfejlesztésben, a filmiparban és szórakoztatásban, építészetben vagy bármely más 2D vagy 3D valós idejű technológiát alkalmazó iparágban dolgozik, a 2019.3 kiadásnak lesz újdonsága az Ön számára.

A 2019-es TECH ciklus utolsó kiadása még több teljesítményt, látványt, több művészi erőt és jobb munkafolyamatot kínál minden művész, tervező vagy programozó számára. 

Fontosabb részletek az új verzióról

Művész és tervező eszközök

Gyártásra kész 2D funkciók, az Animation Rigging idővonal-támogatás, a terepfrissítések, Preset-ek és egy új, egyszerűsített DOTS-konverziós munkafolyamat.

 

Programozó eszközök

Jelentős DOTS frissítések, a verziószabályozás frissítése, profilkészítő eszközök, Serializtion, konfigurálható Enter Play Mode, a fizikával kapcsolatos frissítések és még sok más.

 

Szerkesztő és csapat munkafolyamatok

A Unity Editor új külsőt és megjelenést kapott. A Gyorskeresés segít bármit megtalálni, az UI Builder pedig most már megtalálható a Preview-ban is. Időt takaríthat meg, ha eszközöket importál és platformokat vált át az Asset Import Pipeline segítségével, amely most már aélapértelmezett beállítás az új projektek esetében.

 

Platformok

Google Stadia támogatás, AR Foundation frissítések, további új eszközök a VR és a mobil fejlesztők számára, egy új bemeneti rendszert (Input System) és még sok más.

 

Grafika

A 2019.3 számos grafikai frissítéssel érkezik. A High Definition Render Pipeline (HDRP) és a Visual Effect Graph immár production ready. A valós idejű Ray Tracing az előnézetben, valamint továbbfejlesztések a Universal Render Pipeline, a Shader Graph, a terep és a világítást vonatkozásában.

 

DOTS és a DOTS mintaprojektek

A DOTS mintaprojekt bemutatja, hogy az összes új DOTS csomag hogyan működik együtt egy többjátékos lövöldözős játékban, beleértve a DOTS Game Code frissítéseket, a DOTS Netcode kódot, a Konverziós munkafolyamatot, az Unity Live Link-et és még sok mást.

 

Az új verzió elérhető a Unity Hub-ból vagy az update oldalról.

Unity szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Magyarországon a Ker-Soft a Unity viszonteladója, így ha Ön éppen Unity licence vásárláson töri a fejét, érdemes kapcsolatba lépni velünk a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon és ajánlatot kérni, mielőtt listaáron megvenné a licencet a Unity hivatalos oldalán

Irány a webshop