Megjelent a Microsoft Visual Studio 2019

Április az új verziók és frissítések hónapja. Mindenekelőtt most már letölthető a Visual Studio 2019. Látogasson el Visual Studio 2019 honlapjára, ahol rengeteg tartalmat és online kurzusok széles választékát találja. Elérhetővé vált a Visual Studio 2019 for Mac is számos új funkcióval és kiterjesztett támogatással. Végezetül megérkezett az Azure DevOps Server 2019 is (korábban Team Foundation Server) új navigációval, Azure SQL adatbázis támogatással és még számos egyéb újdonsággal.

Már letölthető a Visual Studio 2019

Mostantól letölthető a Visual Studio 2019, mely maximálisan támogatja a modern fejlesztéseket akár .NET Core 3 (preview), akár cross-paltform C++ vagy Xamarin-ról legyen szó, valamint támogatja az olyan új technológiákat, mint az mesterséges intelligenciával támogatott IntelliSense Visual Studio IntelliCode-al, vagy a valós idejű közös fejlesztést lehetővé tevő Visual Studio Live Share-t. A Visual Studio Community 2019-ben pedig megtalálhatóak a References, Application Insights és a Test CodeLens funkciók, melyek értékes plusz információkat adnak a kódról már magában a szerkesztőben.

Látogasson el a Visual Studio weboldalára minden új Visual Studio 2019-el kapcsolatos tartalom és segítség eléréséhez, többek között a részletes Pluralsight és Linkedin Learning tanfolyamokért is. A tanfolyamok csak korlátozott ideig elérhetőek, de később is bármikor megvásárolhatóak a Dev Essential juttatások felhasználasával.

Letölthető a Visual Studio 2019 for Mac

A Visual Studio 2019 for Mac is elérhetővé vált számtalan izgalmas funkcióval, olyanokkal mint az azonnali, több esetes műszaki és ügyfélszolgálati támogatás, az új Unity és C# debuggerek és kód szerkesztők, a NET Core 3 Preview támogatás és a beépített érvényesítés támogatás Githez és Azure DevOps-hoz.

Már elérhető az Azure DevOps Server 2019

A szeptemberi Azure DevOps bevezetést követően itt az Azure DevOps Server 2019 is(korábbi nevén: Team Foundation Server). A legfontosabb frissítések közé tartozik az új navigáció, az integrált GitHub Enterprise mely lehetővé teszi Azure Board munkaeszközeiről érkező lekérések fogadását, az Azure Pipeline fejlesztések és Azure SQL Adatbázási támogatás. Változott továbbá az Artifact-ek és a Release Management Deployment Pipeline licencelése is. Az Azure DevOps Server Express-t önállóan vagy maximum 5 fős fejlesztői csoportokban bárki ingyenesen használhatja.

Visual Studio vásárlás

Tisztelt Érdeklődő! Ha Visual Studio szoftvert szeretne vásárolni, vagy meglévő licencét hsszabbítaná meg, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a Microsoft magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Visual Studio licenceit kedvezményes áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.Irány a webshop

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák