Info Éra 2019 és Info Didact 2019 Konferencia

2019 november 21-23 között Zamárdiban kerülnek megrendezésre az Info Éra 2019 és Info Didact 2019 konferenciák, azaz „Az informatikaoktatás szabályozása és módszertana a köznevelésben” konferencia és továbbképzés. Idén a Ker-Soft is részt vesz a rendezvényen, illetve a program keretén belül november 22-én egy rövid előadást is tart majd a delphi-ről és a delphi mai oktatásban betöltött szerepéről (az előadás címe: Delphi – RAD Studio motivációs lehetőségek a középfokú képzésben).

Info Éra 2019

Az immár 28 éve megrendezésre kerülő konferencia/továbbképzés alap témája az „Informatika az oktatásban”. Kategóriájában hazánk legnagyobb és legrégebbi rendezvénye pedagógusok, tanárok, rendszergazdák, egyetemi hallgatók, iskolai vezetők számára, mely a kisiskolás kortól a felsőoktatásig terjedő oktatásra, de elsősorban a közoktatásra koncentrál.

INFODIDACT 2019

Az INFODIDACT Informatika Szakmódszertani Konferencia 2008-ban került először megrendezésre és azóta egye nagyobb népszerűségnek örvend. A konferencia fő témája az informatika szakmódszertana. Előadói doktorandusz hallgatók, témavezetők, gyakorlóiskolai vezetőtanárok, egyetemi oktatók. A konferencia résztvevői egyetemi- és doktorandusz hallgatók, oktatók, tanárok.

Az INFODIDACT konferencia legjobb előadásai szerzőit a szervezőbizottság felkéri, hogy cikküket angolul, kibővítve, átdolgozva, mélyebb elemzésekkel adják be a CENTRAL-EUROPEAN JOURNAL OF NEW TECHNOLOGIES IN RESEARCH, EDUCATION AND PRACTICE nemzetközi szakmódszertani folyóiratba!

A rendezvény részletes programja

A rendezvény pontos címe:

Info Éra 2019 konferencia
Helyszín: Hotel Wellamarin, Zamárdi, Eötvös u. 15/1.