Előadunk az ITBUSINESS Software & Technology 2024 konferencián

Röviden a konferenciáról: A szoftver - maga az üzlet

A mai üzleti világban a szoftverek nem csupán támogató eszközök, hanem maguk az üzleti tevékenységek alapjait képezik. A vállalatok versenyképessége, értékteremtése és ügyfeleik elégedettsége szorosan összefügg a használt szoftverek fejlettségével és biztonságával. 

Az idei, március 5-én megrendezésre kerülő ITBUSINESS Software & Technology 2024 konferencia célja, hogy bemutassa, hogy a szoftverek hogyan válhatnak üzleti stratégiák szerves részévé, elősegítve ezzel a hatékonyabb működést és a piaci pozíció erősítését. 

A konferencia ideális választás azok számára, akik szeretnék fejleszteni vállalkozásuk technológiai hátterét, új megoldásokra vágynak, de útmutatásra szorulnak a megfelelő eszközök és partnerek kiválasztásában. 

Ajánljuk továbbá mindenki számára, aki elkötelezett amellett, hogy vállalkozása a legmodernebb szoftvermegoldásokkal lépjen előre, legyen szó fejlesztői erőforrások hiányáról, elavult infrastruktúráról, vagy a felhőszolgáltatásokban való megbízhatóság kérdéseiről.

A Ker-Soft-tól Dr. Vinkovits László, Ügyvezető igazgatónk és Sitkei Tamás, Vezető tanácsadónk fog előadni, a program szerint 11.05-től. 

Az előadásuk címe: „Tények és tévhitek, a kódmodernizáció csapdái”

A konferencián való részvétel ingyenes, de felhívjuk figyelmét, hogy regisztrációhoz és a szerkesztőség jóváhagyásához kötött!

Regisztrálni ezen a linken lehetséges.

Frissítés: Alább megtekinthető az előadásunk felvétele.

Megosztom ezt a bejegyzést

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák