Decemberi Delphi Akciók

+24 hónap verziókövetés ajándékba

Az igen népszerű novemberi Black Friday akciók után decemberben az Embarcadero inkább az elkötelezett felhasználókat célozza meg egy a korábbi években ugyancsak igen népszerű akcióval.  Ha még idén vásárol listaáron bármilyen Embarcadero terméket (Delphi, RAD Studio, C++Builder, InterBase) akkor a szokásos 12 hónap verziókövetés mellé további +24 hónapot kap ajándékba! 

Az akció más akciókkal nem összevonható! 

Az akció december 31-ig tart!

15% kedvezmény minden termékre (más akciókkal is összevonható!)

Itt nem kell nagyon ragozni a részleteket. Év végéig, minden termék minden kiadására 15% kedvezmény érvényes. Amit viszont érdemes külön is kiemelni, hogy a szokásostól eltérően, ez az akció más akciókkal is összevonható (kivételt képez a 36 hónapos verziókövetés akció).

Az akció december 31-ig tart!

Architect kiadás Enterprise áráért

Év végéig Enterprise kiadás áráért vásárolhatja meg az Architect kiadást mindhárom termékből. Az akció csak Named user, network named, és concurrent licencek esetében érvényes (megújítások, vagy oktatási licencek esetében nem).

Frissítés: Az akció összevonható a napokban indított 15% kedvezmény minden termékre akcióval. Részletek fentebb. Azaz összességében ez a RAD Studio Architect esetében kb 40%, a C++Builder és Delphi Archihect eseténben pedig közel 50%-os megtakarítást jelent.

Az Architect kiadás ideális azoknak a fejlesztőknek, akik többszintű megoldásokkal dolgoznak, JavaScript-es web klienseket fejlesztenek, tesztelni szeretnék az alkalmazásaikat, illetve törekednek arra, hogy a csatlakoztatott alkalmazás-adatbázisaik könnyen kezelhetőek és biztonságosak legyenek.

Az Architect kiadás az alábbi fejlesztőeszközöket tartalmazza: Sencha ExtJS Professional licenc, InterBase ToGo mobil telepítési licenc, RAD Server multi-site központi telepítési licenc, AquaData Studio licenc, FmxLinux csomag, egyéves term key a Ranorex Studio-hoz

* Az ajánlat más ajánlatokkal nem összevonható
** Az első 12 hónapot követően az Architect kiadás megújítási díja lesz érvényben.

Az akció december 31-ig tart!

Ajándék webkomponens Enterprise/Architect kiadásokhoz

Ugyancsak év végéig minden Enterprise vagy Architect kiadást vásárlásakor választhat egy webkomponenst ajándékba.
  • Az IntraWeb lehetővé teszi, hogy egy asztali alkalmazáshoz hasonlóan fejlesszen, de szabványos HTML-ként és JavaScript-ként telepítse a kész alkalmazást az internetre, pluginok felhasználása nélkül.
  • A TMS Web Core egy hatékony keretrendszer modern webalkalmazások létrehozásához a RAD Studio-ban.
  • Az UniGui segítségével a RAD Studio fejlesztők egyedi vizuális komponensek segítségével hozzhatnak létre, tervezzhetnek és tesztelhetnek webalkalmazásokat az IDE-ben.
Frissítés: Az akció összevonható a napokban indított 15% kedvezmény minden termékre akcióval. Részletek fentebb.
Az akció más akciókkal nem összevonható! 

Az akció december 31-ig tart!

RAD Studio 10.4 újdonságai

Az új 10.4-es verzió újdonságairól itt írtunk bővebben.

Embarcadero szoftver vásárlás

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik Embarcadero termék akkor forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, az Embarcadero magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk Embarcadero szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

Irány a webshop

További friss hírek, akciók

Kövessen minket

Facebook és LinkedIn oldalainkon további érdekes hírekről és akciókról is értesülhet!
Share on facebook
Share on linkedin
Kategóriák