JetBrains ReSharper
ReSharper - Rövid ismertető

Egy nélkülözhetetlen Visual Studio Extension .NET fejlesztőknek

 

A ReSharper a .NET fejlesztők közkedvelt eszköze, amely teljesen integrálódik a Microsoft Visual Studio 2005, 2008, 2010, 2012 és 2013 kiadásaiba, valamint segítséget nyújt a C#, VB.NET, ASP.NET, ASP.NET MVC, JavaScript, TypeScript, CSS, HTML, XML és XAML kódok megírásában és javításában is. A ReSharper világszerte fejlesztők ezreinek munkáját könnyíti meg a kódellenőrző- és az automatizált újratervező (refactoring) eljárásokkal, a villámgyors navigációval és a kódolást segítő szolgáltatással.

 

Mitől olyan hatékony a ReSharper? Nézze meg a ReSharper-t működés közben!

 

 

 


A ReSharper támogatja a fejlesztési és tervezési gyakorlatokat, és biztosítja a .NET alapú kódok folyamatos felügyeletét. Probléma esetén azonnal jelzést küld a fejlesztőnek, aki többféle korrekció közül választhatja ki a neki megfelelőt. Ezt egészíti ki a villámgyors navigációs- és keresési képesség, az automatikus kódgenerálás és az előre elkészített sablonok.

 

Próbálja ki a ReSharpert 30 napig ingyen!

JetBrains ReSharper Letöltése

 

 

ReSharper - Legfőbb jellemzők

 • Teljes integráció a Visual Studio 2005-tel, 2008-cal, 2010-zel és 2013-mal.
 • C#, VB.NET, XAML, JavaScript, TypeScript, XML, HTML, CSS, ASP.NET, ASP.NET MVC, NAnt, MSBuild és az XAML támogatása.
 • Praktikus eszköz olyan Microsoft keretrendszerekkel és platformokkal történő munkához, mint az ASP.NET, az ASP.NET MVC, a WinForms, a WPF, a WCF, a Windows Phone, a Silverlight és a SharePoint.
 • Kódanalízis, több, mint 1400 menet közbeni kód-vizsgálattal.
 • Könnyű navigáció és keresés, mely során bármelyik fájlhoz, típushoz vagy részlethez ugorhatunk.
 • Függőségvizsgálat látványos projekt hierarchiát bemutató grafikonos ábrázolással (mely menthető és később összehasonlítható).
 • Többnyelvűség támogatás.
 • Kódkönyvtárak felfedezése. Letöltheti az eredeti forráskódot a szerverekről, debug információk nélkül elemezhet könyvtárakat, vagy könyvtártípusok struktúráját építheti újra metaadatok alapján.
 • Egységtesztelés, mely során automatikusan megtalálja a projektben található NUnit és MSTest egységteszteket a könnyebb kezelés, futtatás és debug folyamatok érdekében.
 • Bővíthetőség. A NuGet alapú bővítménykezelő nagyban megkönnyíti a ReSharper bővítmények felderítését, telepítését és eltávolítását.
 • Parancssori utasítások támogatása egy ingyenes eszközzel segítségével.
 • Több mint 45 automatikus refactoring, hogy csökkenjen a duplikátumok száma, hatékonyabbá váljon a hierarchia felépítése, és átláthatóbbá váljon a projekt struktúrája.
 • A kód kitisztítás mely segít a redundáns kódok eltávolításában.
 • A ReSharper nagyban leegyszerűsíti a munkát a lokalizált erőforrásokkal, azzal, hogy teljes funkcionalitását kínálja a resx fájloknak, és hogy beépíthetővé teszi őket C#, a VB.NET, az ASP.NET, és a HTML kódokba.

 

ReSharper 2019.1 - Aktuális verzió újdonságai

 • C# 8 támogatás
 • Visual Studio 2019 RTM
 • Code formatting frissítés
 • Go to Text frissítés
 • References optimalizálása
 • Javított Extract Method
 • További, új tippek a kódszerkesztőben
 • Unreal Engine támogatás
 • Gyorsabb működés
 • És még sok más

További részletek az új verzióról

 

 

Funkciók részletezése

Kódminőség ellenőrzés
Menet közbeni kód minőséganalízis érhető el a C#, a VB.NET, az XAML, az ASP.NET, a JavaScript, a TypeScript, a CSS, a HTML és az XML nyelvekhez. A ReSharper rögtön jelzi, ha a kód hibás vagy ha fejlesztésre szorul.

Kódszerkesztő segédeszközök
Számos, a kódszerkesztő segédeszköz áll a rendelkezésünkre, mint például kiterjesztett IntelliSense, több száz kódátalakítás, automatikus namespace importálás, kódújrarendezés, és dokumentáció megjelenítés.

Kódgenerálás
Nincs szükség a jellemzők, a felülbírálások, a megvalósítások és az összehasonlítások begépelésére. A kódgenerálás segítségével gyorsan és hatékonyan kezelhetők a boilerplate kódok.

Hibakeresés
Azonnali javítások segítenek a hibák eltávolításában és a kód megtisztításában. A ReSharper nem csupán figyelmeztet az esetleges problémákra, de gyors fixekkel még arra is képes, hogy automatikusan megoldja őket.

A kódbázis biztonságos megváltoztatása
A teljes szolgáltatásra kiterjedő refactoringot alkalmazhatunk a teljes kódbázisra. A ReSharperre akkor is számíthatunk, ha megörökölt kódanyagot kell felélesztenünk, vagy ha egy projekt struktúráját kell rendbe tenni.

Megfelelés a sztenderdeknek
A kód formázásával és megtisztításával megszabadulhatunk a felesleges kódoktól és biztosíthatjuk a sztenderdeknek való megfelelést.

A teljes megoldás áttekintése
A navigációs funkciók segítségével pillanatok alatt átnézhetjük a teljes projektet. Könnyedén megtalálhatjuk bármelyik fájlt, típust vagy tagot a kódbázisban, vagy odanavigálhatunk egy bizonyos szimbólumhoz.

Egyéb lehetőségek
A ReSharper szolgáltatásait olyan funkciók teszik teljessé, mint a nagy teljesítményű tesztelések, a többféle kódsablon és a honosítási asszisztens. Természetesen nem maradhatott ki az ASP.NET/ASP.NET MVC, és XAML technológiák támogatása se.

 

 

JetBrains ReSharper szoftver vásárlás

Tisztelt Érdeklődő!

Ha felkeltette érdeklődősét valamelyik JetBrains termék akkor ahelyett, hogy listaáron megvenné a gyártó hivatalos oldalán, forduljon bizalommal a Ker-Soft-hoz, a JetBrains magyarországi partneréhez és szerezze be nálunk JetBrains szoftverét kedvezményesebb áron. További információért, árakért forduljon kereskedőinkhez a sales@kersoft.hu címen, vagy a +36 (1) 206 2147 telefonszámon.

 

Akciók

Delphi 10.3.2 megjelenési akció
10%-os kedvezmény, Architect kiadás Enterprise áráért és még sok más akcio Delphi, Rad Studio és C++ Builder vásárlásakor!
IDERA Database Gear Product akció
Szeptember végéig 20%-al olcsóbban szerezheti be a Idera Database Gear termékeket a Ker-Soft-nál, az Idera hivatalos partnerénél és magyarországi viszontleadójánál.

Hírek

JetBrains IntelliJ IDEA és WebStorm 2019.2
Itt a népszerű IDE platform - IntelliJ IDEA és a webes IDE - WebStorm új verziója
Megjelent az Embarcadero Rio 10.3.2
Megjelent a Rad Studio, a Delphi és a C++ Buulder 10.3.2-es verziója rengeteg újdonsággal
JetBrains YouTrack 2019.2 és Upsource 2019.1
Megjelent a JeBrains Upsource idei első és a JetBrains YouTrack második frissítése
Új Unity és Microsoft Visual Studio scripting videók
Új kezdő és haladó scripting videók az ingyenesen elérhető Unity Learn programban, melyek bemutatják a szkriptelés és programozás alapjait a C #, a Microsoft Visual Studio és az Unity 2019 segítségével.
Megjelent a JetBrains TeamCity 2019.1
Megjelent a JetBrains ingyenes projektkezelő rendszerének legújabb 2019.1-es verziója