SAPIEN Technologies

A gyártó szoftverei a Windows adminisztrációs feladatok egyszerűbbé tételére szolgálnak. A több mint 20 év tapasztalatát felhasználva erőteljes szoftveralkalmazásokat, könyveket, támogatási kommunikációkat és online tanfolyamokat is biztosítanak.

Egyszerűsítse munkamódszerét!

PrimalScript 2009

Úgy gondolja, elég Önnek egy operációs rendszerbe beépített egyszerű szövegszerkesztő adminisztrációs scriptjei, XML és egyéb fájljai szerkesztéséhez, ami nem képes a szöveget értelmezni, és annak megfelelően kiemelni, ehelyett csak egy átláthatatlan, tagolatlan fekete kódot lát?

Akkor próbáljon ki egy teljesen integrált vizuális fejlesztői környezetet a VBScript, Windows PowerShell, HTML, ASP, ActionScript, KiXtart, XML és egyéb fejlesztéseihez, ami több mint 50 nyelvet és technológiát támogat!

Ez a PrimalScript, a világ legnépszerűbb, díjnyertes script fejlesztői környezete. Minden olyan funkció benne van, amire csak szüksége lehet: forráskódkezelő integráció, vizuális tervezők, kód varázslók, fájl előzmények, FTP kliens és még több... A PrimalScript nélkülözhetetlen eszköz a gyorsabb és hatékonyabb script fejlesztéshez!

PrimalMerge 2009

Ugye Önnel is előfordult már, hogy ugyanarra a fájlra ugyanazzal a névvel több helyen is rábukkant?

A PrimalMerge 2009 az az eszköz, amivel mindennek elejét veheti! Megnézheti vele a különbségeket a fájlok mappái között, ahogy magukban a fájlokban is megtalálja az eltéréseket, és egyetlen gombnyomással összefésülheti az összes vagy csak a kiválasztott különbségeket, hogy egy megbízható, ellentmondásokat nélkülöző forrásfájl készletet alakítson ki.

PrimalScope 2009

Egy önálló verziója a hatékony, teljesen testreszabott Windows script hibakeresőnek. Ezzel gyorsan elintézheti a bosszantó kis bugokat, legyen szó VBScript, JScript vagy PowerShell kódról.

PrimalSQL 2009

A SAPIEN új dobása az SQL adatbázis eszközök piacán. A PrimalSQL-lel csatlakozhat az SQL alapú adatbázisához, lekérdezhet és szerkesztheti adatai. Az eszköz használatával leegyszerűsödnek az SQL-es feladatai!

PrimalXML 2009

Amire a PrimalSQL képes az SQL adatokkal, azt teszi a PrimalXML az Ön XML fájl kezelésével.

Ezzel a programmal könnyen és egyszerűen módosíthatja XML fájljait!

PrimalForms 2009

Ha viszont egy PowerShell alapú RAD (Rapid Application Development) rendszert keres, akkor már meg is találta!

A PrimalForms segítségével egyszerűen készíthet form alapú PowerShell alkalmazást. Húzza ki az űrlapot, adja hozzá a vezérlőket, és végül egyszerűen adja meg a PowerShell kódot is. Hozzon létre kész és azonnal futó form alapú PowerShell alkalamazásokat sec-perc alatt!

ChangeVue 2009

Minden egy helyen - letisztult scriptek, következetes adatok és egy futtatási és terjesztési terv. Mindezt biztonságossá teheti a SAPIEN új forráskód kezelő és tároló ChangeVue 2009 megoldásával.

 

Akciók

Tokyo Enterprise januári akció!
Felhívjuk figyelmét TOKYO ENTERPRISE 15% - ARCHITECT 20% KEDVEZMÉNNYEL

Hírek

Embarcadero Konferencia Tokyo 2017
A Ker-Soft Számítástechnikai Kft. 2017. június 14.-én Embarcadero Konferencia Tokyo 2017 rendezvényt tart.
Megjelent a Visual Studio 2017!
A Microsoft 2017 áprilisától elérhetővé tette legújabb Visual Studio 2017 fejlesztői szoftvereit.
Megjelent a RAD Studio 10.2 Tokyo
A RAD Studio 10.2 lehetővé teszi a keresztplatformos natív alkalmazások eddiginél is gyorsabb fejlesztését és ezzel a legszélesebb célközönség elérését.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!