SAPIEN Technologies

A gyártó szoftverei a Windows adminisztrációs feladatok egyszerűbbé tételére szolgálnak. A több mint 20 év tapasztalatát felhasználva erőteljes szoftveralkalmazásokat, könyveket, támogatási kommunikációkat és online tanfolyamokat is biztosítanak.

Egyszerűsítse munkamódszerét!

PrimalScript 2009

Úgy gondolja, elég Önnek egy operációs rendszerbe beépített egyszerű szövegszerkesztő adminisztrációs scriptjei, XML és egyéb fájljai szerkesztéséhez, ami nem képes a szöveget értelmezni, és annak megfelelően kiemelni, ehelyett csak egy átláthatatlan, tagolatlan fekete kódot lát?

Akkor próbáljon ki egy teljesen integrált vizuális fejlesztői környezetet a VBScript, Windows PowerShell, HTML, ASP, ActionScript, KiXtart, XML és egyéb fejlesztéseihez, ami több mint 50 nyelvet és technológiát támogat!

Ez a PrimalScript, a világ legnépszerűbb, díjnyertes script fejlesztői környezete. Minden olyan funkció benne van, amire csak szüksége lehet: forráskódkezelő integráció, vizuális tervezők, kód varázslók, fájl előzmények, FTP kliens és még több... A PrimalScript nélkülözhetetlen eszköz a gyorsabb és hatékonyabb script fejlesztéshez!

PrimalMerge 2009

Ugye Önnel is előfordult már, hogy ugyanarra a fájlra ugyanazzal a névvel több helyen is rábukkant?

A PrimalMerge 2009 az az eszköz, amivel mindennek elejét veheti! Megnézheti vele a különbségeket a fájlok mappái között, ahogy magukban a fájlokban is megtalálja az eltéréseket, és egyetlen gombnyomással összefésülheti az összes vagy csak a kiválasztott különbségeket, hogy egy megbízható, ellentmondásokat nélkülöző forrásfájl készletet alakítson ki.

PrimalScope 2009

Egy önálló verziója a hatékony, teljesen testreszabott Windows script hibakeresőnek. Ezzel gyorsan elintézheti a bosszantó kis bugokat, legyen szó VBScript, JScript vagy PowerShell kódról.

PrimalSQL 2009

A SAPIEN új dobása az SQL adatbázis eszközök piacán. A PrimalSQL-lel csatlakozhat az SQL alapú adatbázisához, lekérdezhet és szerkesztheti adatai. Az eszköz használatával leegyszerűsödnek az SQL-es feladatai!

PrimalXML 2009

Amire a PrimalSQL képes az SQL adatokkal, azt teszi a PrimalXML az Ön XML fájl kezelésével.

Ezzel a programmal könnyen és egyszerűen módosíthatja XML fájljait!

PrimalForms 2009

Ha viszont egy PowerShell alapú RAD (Rapid Application Development) rendszert keres, akkor már meg is találta!

A PrimalForms segítségével egyszerűen készíthet form alapú PowerShell alkalmazást. Húzza ki az űrlapot, adja hozzá a vezérlőket, és végül egyszerűen adja meg a PowerShell kódot is. Hozzon létre kész és azonnal futó form alapú PowerShell alkalamazásokat sec-perc alatt!

ChangeVue 2009

Minden egy helyen - letisztult scriptek, következetes adatok és egy futtatási és terjesztési terv. Mindezt biztonságossá teheti a SAPIEN új forráskód kezelő és tároló ChangeVue 2009 megoldásával.

 

Embarcadero Upgrade Amnesty
Frissítse meglévő RAD Studio, Delphi, C++Builder, vagy Borland Developer Studio licencét 10.1 Berlin verzióra, akár 45% kedvezménnyel.
Ingyenes Mobile Add-on Pack
Vásároljon új Delphi vagy C++Builder licencet és ingyen jut Mobile Add-on Pack fejlesztő eszközhöz!
20% kedvezmény JetBrains előfizetésekre
Vásároljon új JetBrains éves előfizetést 2016. májusban 20% kedvezménnyel!

Hírek

Megjelent a RAD Server
Delphi alkalmazások futtatása egyszerűen.
20% kedvezmény JetBrains előfizetésekre
Vásároljon új JetBrains éves előfizetést 2016. májusban 20% kedvezménnyel!
DBArtisan 2016
A DBArtisan 2016 a piac egyetlen olyan megoldása, amely csapatmunka támogatás mellett platformfüggetlen adminisztrációs- és teljesítménymenedzsmentet kínál adatbázisokhoz.
David Laserscanner
Örökítsen meg 3D-ben! A Ker-Soft Kft. már idestova 5 éve viszonteladó partnere a 3D szkennelés egyik piacvezető gyártójának, a David Vision Systems cégnek.