DAVID Laserscanner

Tapasztalja meg a 3D-s szkennelés élményét a forradalmian új DAVID Laserscanner 3D-s szkennelő rendszerrel!

A DAVID Laserscanner egy forradalmi megoldás azok számára, akik szeretnének különböző térbeli tárgyakat vagy akár emberi testrészeket bedigitalizálni számítógépre.

A kedves Érdeklődőink számára a következő termékek elérhetőek:

SLS-2

A David SLS-2 a mi elsőszámú ajánlásunk. Gyors, rugalmas és mobil, melynek segítségével könnyedén készíthet nagy pontosságú és részletességű 3D felvételeket. A csomag tartalmaz egy ipari kamerát HQ objektívvel, egy videó projektort speciális lencsével, precíz kalibrációs paneleket, egy állványt és a DAVID Pro Edition szoftvert.


STARTER KIT

A DAVID Starter-Kit lehetővé teszi tárgyak szkennelését kézi lézer segítségével. A DAVID Starter-kit ár-teljesítmény aránya a legkedvezőbb. A készlet tartalmaz egy HD webkamerát, egy kíváló minőségű vonalas kézi lézert állítható fókusszal, kalibrációs paneleket a különböző méretű tárgyakhoz és a DAVID Pro Edition szoftvert.


TT-1

Javítson a szkennelés minőségén! A hordozható DAVID TT-1 forgóasztal segítségével a 360°-os szkennelés még egyszerűbbé válik.


DSL-1

Az új DAVID DSL-1 segítségével könnyedén rögzíthető az SLS-2 szkenner az asztalon.


DAVID 3D Scanner 4

A DAVID 3D Scanner 4 lehetővé teszi füleletek 3D szkennelését. A tárgyak több nézetből szkennelhetőek, melyeket a szoftver egyesít egy nagy felbontású 3D modellé. Követelményeinek függvényében szabadon kiválaszhatóak a szükséges hardware komponensek.


DAVID ENTERPRISE/SDK

A DAVID ENTERPRISE/SDK segítségével könnyedén megvalósítható az automatizált szkennelés, a minőség-ellenőrzés és az összehangolás.


Tartozékok

Kamerák, lézerek, spray bevonatok, stb.

 

Akciók

Tokyo 10.2 nyári akció!
Felhívjuk figyelmét a Tokyo 10.2-es akcióinkra!

Hírek

Embarcadero bejelentés
Az Embarcadero helyi partnereként tájékoztatni szeretnénk felhasználóinkat, hogy a gyártó ebben a negyedévben kivezeti a termékportfóliójából az Upgrade lehetőséget.
Fontos Arcserve Megújítási Közlemény
Felhívjuk figyelmét néhány 2017. január elsejétől életbe lépő változtatásra az Arcserve Megújítási Politikát illetően!