DAVID Laserscanner

Tapasztalja meg a 3D-s szkennelés élményét a forradalmian új DAVID Laserscanner 3D-s szkennelő rendszerrel!

A DAVID Laserscanner egy forradalmi megoldás azok számára, akik szeretnének különböző térbeli tárgyakat vagy akár emberi testrészeket bedigitalizálni számítógépre.

A kedves Érdeklődőink számára a következő termékek elérhetőek:

SLS-2

A David SLS-2 a mi elsőszámú ajánlásunk. Gyors, rugalmas és mobil, melynek segítségével könnyedén készíthet nagy pontosságú és részletességű 3D felvételeket. A csomag tartalmaz egy ipari kamerát HQ objektívvel, egy videó projektort speciális lencsével, precíz kalibrációs paneleket, egy állványt és a DAVID Pro Edition szoftvert.


STARTER KIT

A DAVID Starter-Kit lehetővé teszi tárgyak szkennelését kézi lézer segítségével. A DAVID Starter-kit ár-teljesítmény aránya a legkedvezőbb. A készlet tartalmaz egy HD webkamerát, egy kíváló minőségű vonalas kézi lézert állítható fókusszal, kalibrációs paneleket a különböző méretű tárgyakhoz és a DAVID Pro Edition szoftvert.


TT-1

Javítson a szkennelés minőségén! A hordozható DAVID TT-1 forgóasztal segítségével a 360°-os szkennelés még egyszerűbbé válik.


DSL-1

Az új DAVID DSL-1 segítségével könnyedén rögzíthető az SLS-2 szkenner az asztalon.


DAVID 3D Scanner 4

A DAVID 3D Scanner 4 lehetővé teszi füleletek 3D szkennelését. A tárgyak több nézetből szkennelhetőek, melyeket a szoftver egyesít egy nagy felbontású 3D modellé. Követelményeinek függvényében szabadon kiválaszhatóak a szükséges hardware komponensek.


DAVID ENTERPRISE/SDK

A DAVID ENTERPRISE/SDK segítségével könnyedén megvalósítható az automatizált szkennelés, a minőség-ellenőrzés és az összehangolás.


Tartozékok

Kamerák, lézerek, spray bevonatok, stb.

 

Akciók

Új RAD Studio, Delphi vagy C++ Builder licence + 15 hónap követés akár 15% kedvezménnyel!
Vásároljon új RAD Studio, Delphi vagy C++Builder Enterprise vagy Architect licencet!
UPGRADE AMNESZTIA RAD Studio, Delphi vagy C++ Builder licenchez
Frissítse meglévő licencét Enterprise és Architect kiadásra akár 50% kedvezménnyel!

Hírek

Megjelent a RAD Server
Delphi alkalmazások futtatása egyszerűen.
DBArtisan 2016
A DBArtisan 2016 a piac egyetlen olyan megoldása, amely csapatmunka támogatás mellett platformfüggetlen adminisztrációs- és teljesítménymenedzsmentet kínál adatbázisokhoz.
David Laserscanner
Örökítsen meg 3D-ben! A Ker-Soft Kft. már idestova 5 éve viszonteladó partnere a 3D szkennelés egyik piacvezető gyártójának, a David Vision Systems cégnek.
IBM DevOps
Az IBM DevOps megoldásai segítségével a szoftverfejlesztés során felmerülő akadályok könnyen leküzdhetőek, ezáltal mindenki számára elérhető a szoftveralapú innovációk folyamatos megvalósítása.